Spyball motorfiets alarm

Voorkom diefstal met een Spyball motorfiets alarm

25 januari 2016

Vandaag presenteerde Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (StAVc) de jaarlijkse diefstal statistieken over het jaar 2015. Daaruit blijkt dat er in 2015, 621 auto’s minder gestolen zijn dan het jaar ervoor, dat is een daling van bijna 6 procent. Goed nieuws uiteraard, maar wat ook blijkt is dat de dieven hun pijlen op een andere categorie richtten: namelijk de motorfiets. Er werden vorig jaar 92 motorfietsen meer gestolen dan het jaar ervoor, een stijging van ruim 5 procent.

Een goed alarmsysteem blijkt effectief

De daling van personenauto’s komt onder meer door betere antidiefstalsystemen. Een goed alarmsysteem heeft dus wel degelijk effect. Wist u dat u uw motorfiets net zo goed kunt beveiligen als uw auto? Clifford levert namelijk het meest betrouwbare en toonaangevende motorfiets alarm dat u kunt krijgen; het Spyball motorfiets alarm ontwikkeld door Vodafone Automotive.

“Niets is er vervelender dan een alarm dat bij iedere windvlaag afgaat. Helaas blijken veel alarmsystemen dit probleem te hebben. Onze ervaring met Spyball is dat het vele malen beter en betrouwbaarder werkt  dan de concurrentie.” Aldus RB Motoren uit De Bilt.

Het Spyball motorfiets alarm is een compleet, waterdicht alarmsysteem voor motorfietsen met SCM/TNO MF01 goedkeuring, een 115 decibel sirene met eigen noodstroom batterij, dubbele startonderbreking, twee handzenders en on dash LED melder. Hij slaat alarm zodra de motorfiets in beweging komt, indien het contactslot wordt aangezet bij ingeschakeld alarm en bij sabotagepoging van de bedrading. Zodra het alarm afgaat, worden de knipperlichten en de 115 dB sirene geactiveerd.

Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.