Vodafone Protect & Connect

Vodafone Protect & Connect

3 mei 2017

Recentelijk gepubliceerde diefstalcijfers van Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit tonen aan dat nog steeds ieder uur een auto gestolen wordt in Nederland. Voertuigdiefstal is dus nog altijd een groot probleem. Vodafone Protect & Connect is ons nieuwste voertuigvolgsysteem en is voorzien van alle technologie├źn om het de dieven zo moeilijk mogelijk te maken.

Altijd in contact met uw voertuig
In de hedendaagse connected wereld wilt u meer dan alleen een simpel voertuigvolgsysteem, u wilt altijd en overal verbinding kunnen maken met uw voertuig en daarbij gebruik maken van verschillende diensten. De My Connected Car web en mobiele applicaties zijn standaard inbegrepen in het abonnement en geeft u 24/7 toegang tot informatie van het voertuig, zoals real-time locatie, de afgelegde ritten, routebeschrijving naar het voertuig en het instellen van een geozone.

DriverCard voor GSM Jamming Override
Het Vodafone Protect & Connect systeem is voorzien van GSM Jamming detectie. Mocht het GSM signaal verstoord worden dan zal het systeem direct een alarm versturen en de ingebouwde startblokkering activeren. Speciaal voor de Nederlandse markt is een aangepaste versie van de DriverCard ontwikkeld. Met deze DriverCard kunt u de startblokkering van het systeem gemakkelijk weer uitschakelen zonder ingewikkelde procedures. U kunt de startblokkering ook via de My Connected Car app uitschakelen.

Betaalbare beveiliging voor uw voertuig
Een goede beveiliging hoeft niet duur te zijn. Met het Protect & Connect abonnement bent u 24/7 aangesloten op onze BORG gecertificeerde alarmcentrale (PAC), heeft u lokale diefstalopvolging in 49 landen wereldwijd, GSM dekking in ruim 180 landen en onbeperkte toegang tot de My Connected Car applicaties. Neemt u voor de actuele abonnementsprijzen contact op met onze klantenservice, bereikbaar op 020-4040 919 op werkdagen van 8.00 tot 17.30

Europees marktleider in het opsporen van gestolen voertuigen
Vodafone Protect & Connect is ontwikkeld door Vodafone Automotive. Met ruim 40 jaar ervaring in voertuigbeveiliging en telematica, Europees marktleider op het gebied van het opsporen van gestolen voertuigen. Vodafone Automotive is de enige leverancier die de complete end-to-end oplossing in eigen beheer heeft. Onderzoek en ontwikkeling, productie, software, het grootste IoT netwerk ter wereld en een dekkend netwerk van lokale meldkamers in heel Europa.

De belangrijkste voordelen van Vodafone Protect & Connect op een rij:
– Altijd in contact met uw voertuig via de My Connected Car applicaties
– De meest gebruiksvriendelijke GSM Jamming Override methode op de markt
– Aangesloten op het grootste IoT netwerk ter wereld van Vodafone
– Alarmcentrales en lokale diefstalopvolging in 49 landen wereldwijd
– Unieke roaming simkaart met GSM en GPRS dekking in ruim 180 landen
– Compact systeem, gemakkelijk te installeren en te verbergen in het voertuig
– Ge├»ntegreerde GSM, GPS en 2.4 GHz RF antennes
– Kiwa SCM goedgekeurd