Onze missie

Clifford staat voor het terugdringen van risico’s in het bezitten en/of gebruik van voertuigen en ander mobiele objecten door het inzetten van innovatieve en betrouwbare oplossingen om de veiligheid en beveiliging voor alle betrokkenen in de keten te verbeteren.

 

Dit is Clifford

Clifford wil het dagelijks leven van mensen met een voertuig veiliger maken. Of dat nou een auto, scooter, boot of vrachtwagen is. Wij zorgen er niet alleen voor dat je voertuig goed beveiligd is, maar ook dat je veilig kunt deelnemen aan het verkeer. Met onze diensten, producten en technologische oplossingen dragen wij daar al sinds 1995 aan bij.

We zijn leverancier van hoogwaardige beveiligingssystemen, parkeerhulpsystemen en andere intelligente oplossingen om de veiligheid in het verkeer te verhogen. Ook leveren we de beste voertuigvolgsystemen en terugvindsystemen: met een dekkend netwerk van lokale meldkamers in heel Europa en gecertificeerd door de Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM). Via onze software, mobiele applicaties en onze customer service desk staan gebruikers altijd in contact met hun voertuig. Met deze producten en diensten bieden wij als enige partij in Nederland preventieve en reactieve beveiliging. Dat maakt ons uniek. Onze klanten rijden niet alleen zorgeloos rond, maar kunnen hun voertuig ook met een gerust hart ergens achterlaten, omdat hun bezit goed beveiligd is. En mocht de auto onverhoopt toch gestolen worden, dan vindt Clifford deze terug.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en zekerheid, daar staat Clifford voor. Onze partners en leveranciers kiezen we met zorg. Zo is Vodafone Automotive – dé specialist in voertuigbeveiliging – onze belangrijkste distributiepartner. Door deze samenwerking zijn we onder andere serviceprovider van alle voertuigvolgsystemen van Porsche AG in de Benelux. Dit soort exclusieve partnerships met grote partijen zorgen ervoor dat we altijd de beste producten en service leveren, constant in ontwikkeling zijn en vooruitlopen op de nieuwste technologische ontwikkelingen.

In alles wat we doen, staan we in directe verbinding met onze klanten, hun voertuigen en andere weggebruikers. Overal en altijd. En dat alles met de technologische oplossingen van nu. Connecting with you. Dat is Clifford.

Er is veel gebeurd sinds Clifford Electronics Benelux in 1995 is opgericht. Het begon met het verkopen van de producten van Clifford in de Benelux en het technisch ondersteunen van dealers. Inmiddels zijn we nummer één op het gebied van autobeveiliging. En we doen meer. Met onze diensten, producten en technologische oplossingen zorgen we dat mensen veilig kunnen deelnemen aan het verkeer.

Milestones

1995

De oprichting van Clifford Electronics Benelux.

1998

Exclusief leverancier van voertuigbeveiligings- producten voor ABN AMRO verzekeringen.

2002

Clifford wordt exclusief distributeur van Cobra Automotive Technologies SpA dé specialist op het gebied van voertuigbeveiliging met in haar porfolio merken als Porsche, Audi, Honda, Kia, Toyota, Lamborghini, Bentley en vele anderen.

2005

Het begin van een samenwerking met Jaguar Land Rover Benelux.

2006

Clifford gaat samenwerken met Porsche Benelux.

Introductie van de Rosen Entertainment multimedia producten.

2008

Het Ministerie van Verkeer en Waterstaat voert een grootschalige proef uit met anti-ongevallen systemen (AOS) en met Clifford als penvoerder voor alle betrokken partijen.

2009

Clifford staat aan de wieg van de e-Support Autoverzekering van Univé, een primeur op de Nederlandse markt. Met het e-Support systeem, een kastje dat een signaal naar de alarmcentrale zendt in het geval van een ongeluk, helpt Clifford de inzittenden direct bij ongevallen onderweg.

1997

Exclusief leverancier voor JEEP/Chrysler voor de installatie infotainment systeem.

1999

Leverancier van voertuigbeveiligings- producten voor geïmporteerde Hummers door Kroymans.

2003

Introductie van het Clifford voertuig volgsysteem, TraceNet.

2004

Huisleverancier van voertuig volgsystemen aan Jaguar Nederland.

Exclusief leverancier van aftermarket voertuigbeveiligings- producten voor Jaguar Landrover en Porsche.

2007

Introductie van de Mobileye Anti Ongeval Systemen.

Clifford is Service Provider van de Univé e-Support autoverzekering.

Introductie van de NavTV Interface producten.

Introductie van de MaxxTronics multimedia producten.

National Service Provider in de Benelux van het eerste factory fitted voertuig volg programma van Porsche (VTS).

Distributeur in de Benelux van de eerste aftermarket oplossing voor Advanced Warning Systems (AWS).

2010

Service Provider van het NavTrak voertuigvolgsysteem voor Ferrari, Bentley en Tesla.

2011

Service Provider van het originele Mercedes Trucks volgsysteem.

2013

Clifford wordt exclusief National Service Provider van het voertuig- volgsysteem voor Porsche AG voor de Benelux.

2016

Exclusief leverancier voor een aftermarket beveiligings- upgrade voor Range Rovers in samenwerking met Delta Lloyd Exclusief en JLR Benelux.

2018

National Service Provider in de Benelux van het derde factory fitted voertuig volg programma van Porsche Connect.

2023

Clifford onderdeel geworden van AddSecure

2012

Oprichting van Cobra Benelux B.V.

Porsche geholpen met een oplossing voor de diefstal van koplampen.

National Service Provider in de Benelux van het tweede factory fitted voertuig volg programma van Porsche (PCC).

2017

Clifford breidt haar connected mobility- werkzaamheden verder uit. Zo stapt Clifford als serviceprovider in bij de eerste prepaid autoverzekering van Nederland: Bundelz van Nationale Nederlanden.

2019

Clifford wordt exclusief National Service Provider voor het voertuigvolgsysteem van Lamborghini SpA.

Clifford investeert in een oplossing welke het gebruik van de smartphone blokkeert tijdens het rijden (DriveCare).

Partners

ISO 9001
ISO 27001
Binnen 24 uur regelen we uw offerte
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Onze support helpt u met alle vragen

Het relayen van een auto

Relay attack of relaying zoals uitgelegd in dit nieuws item op het NOS journaal is inmiddels de meest gebruikte diefstalmethode voor auto’s voorzien van keyless entry. Uiteraard zijn al onze preventieve beveiligingssystemen (SCM klasse 1, 2 en 3) voorzien van een tweede autorisatie waardoor uw auto beschermd is tegen relay-attack en u, op onze systemen, geen extra handeling hoeft te verrichten om uw auto te openen.