My Connected Car

My Connected Car v3.0

13 november 2015

Vodafone Automotive heeft een nieuwe versie van de ‘My Connected Car’ smartphone applicatie ontwikkeld. Met deze app kan het Recovery voertuigvolgsysteem op afstand worden bediend. De nieuwe versie brengt de app in lijn met de Vodafone look & feel. Daarnaast is de app voorzien van overzichtelijke tegels om de belangrijkste functies, zoals voertuig locatie, afgelegde ritten, geo-fence, snelheidswaarschuwing en garage modus, direct vanaf het homescreen te bedienen. Ook de startblokkering kan via de app in- en uitgeschakeld worden. De beschikbare functies worden automatisch aangepast aan het type telematica systeem dat in de auto zit en bijbehorende contract.

Gratis te downloaden

De nieuwe app My Connected Car v3.0 is te gebruiken op alle Recovery volgsystemen, het bijbehorende abonnement kost € 279,- incl. BTW op jaarbasis. De app is tevens voorzien van een demo modus die voor iedereen gratis te gebruiken is. Ideaal dus om kennis te maken met de mogelijkheden van Vodafone Automotive. De nieuwe versie van de app is vanaf maandag 16 november 2015 te downloaden in de Apple App Store en Google Play Store.

Nu inclusief webbased applicatie

Naast de nieuwe mobiele applicatie, is er ook een nieuwe webbased My Connected Car applicatie ontwikkeld. De web applicatie heeft dezelfde mogelijkheden en vormgeving als de mobiele applicatie. Deze applicatie is te vinden op de website van Vodafone Automotive en beschikt ook over een demo modus.

Met de nieuwe mobiele en webbased applicaties blijft u altijd verbonden met uw voertuig, met uw mobiele telefoon, tablet en vaste computer.