Maak kennis met Traxgo Nederland op Fleet Expo 2023

18 oktober 2023

Fleet Expo is in Nederland dé vakbeurs voor professionals in fleet en mobiliteit, van bestelauto’s en personenauto’s tot en met andere mobiliteitsoplossingen. Ruim duizend fleet- en mobiliteitsmanagers komen op woensdag 15 november 2023 samen in de Jaarbeurs in Utrecht om er te netwerken en zich te laten inspireren en informeren via tal van inhoudelijke sessies en beurspartners. Kortom, de netwerkplek bij uitstek voor alle professionals in de mobiliteitsbranche.

Leer onze track-and-trace toepassingen kennen

Traxgo behoort in België reeds tot de top van bedrijven actief in tracking & tracing en biedt als gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner een uniek totaalpakket aan voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen.

Om er in te kunnen spelen op de specifieke markt werd recent als onderdeel van onze groeistrategie Traxgo Nederland opgericht, het is niet meer dan logisch dat wij dan ook aanwezig zullen zijn op Fleet Expo 2023. Wilt u er ons team en de mogelijkheden van onze vele track-and-trace toepassingen beter leren kennen? Zet 15 november 2023 dan alvast in uw agenda!

Nu Registreren