Clifford op de AutoRAI

27 maart 2015

Clifford Electronics Benelux is al jaren de nummer 1 op het gebied van autobeveiliging en viert dit jaar haar 20-jarige bestaan.Zoals gebruikelijk is Clifford ook dit jaar weer van de partij op de AutoRai (hall 11 stand 202).

Clifford is beveiligingspartner van vele auto-importeurs, verzekeraars,inbouwstations, leasemaatschappijen, fleetowners en diverse overheidsinstellingen.

Clifford biedt een compleet gamma aan VbV-SCM gecertificeerdebeveilingsoplossingen (van SCM klasse 1 t/m 4+) en kan in samenwerking met verzekeraars en auto importeurs ook op maat gemaakte beveiligingsoplossingen bieden voor diefstalgevoelige auto’s.

In aanvulling op de beveiligingsoplossingen is Clifford de laatste jaren uitgegroeidtot een specialist op het gebied van telematica toepassingen. Deze toepassingen bieden de mogelijkheid om via een “black box” in de auto, rijgedrag in kaart te brengen, een ongeval te detecteren en verdwenen auto’s te lokaliseren. Het isinmiddels duidelijk dat een steeds grotere groep van bedrijven geïnteresseerd is in deze informatie. Denk daarbij aan verzekeraars, fleetowners/leasemaatschappijen en overheidsinstellingen. Een goed voorbeeld is het A.O.S. project destijds onderdeel van het “Van A naar Beter” programma van Rijkswaterstaat en het “Autonomous Driving Project” als onderdeel van het innovatie programma “High Tech Automotive Systems” (HTAS).

Clifford werkt als System Integrator samen met een aantal gerenommeerde internationale bedrijven. Een van die bedrijven is Cobra Automotive Technologies.

Cobra is vorig jaar overgenomen door Vodafone en opereert sinds 1 april 2015 onder de naam Vodafone Automotive. Als gevolg van de jarenlange succesvolle samenwerking blijft Clifford Electronics de exclusieve distributiepartner van
Vodafone Automotive.

In samenwerking met het voormalige Cobra, nu Vodafone Automotive, is Clifford aangesteld als de Nationale Service Provider voor de Benelux van het succesvolle Porsche Car Connect programma.

Clifford heeft in samenwerking met enkele toonaangevende partners een passief trackingsysteem en opsporingsplatform ontwikkeld. Deze oplossing kan gebruikt worden om door heel Europa mobiele objecten op te sporen.

Clifford heeft sinds april vorig jaar een kantoor geopend in Brussel om de Belgische markt beter te kunnen bedienen.

Meer details te verkrijgen via:

Huibjan Braafhart
General Manager
Clifford Electronics Benelux B.V.
Tel: 020-4040919
Email: h.braafhart@clifford.nl