Autosalon Brussel

Bezoek ons op de Autosalon

13 januari 2016

Van 14 tot 24 januari 2016, wordt in Brussels Expo de 94ste “European Motor Show Brussels” georganiseerd. Beter bekend als de Autosalon. Clifford is, samen met haar Belgische partner STV Automotive, aanwezig op de Brusselse Autosalon. U bent van harte welkom op onze stand in hal 12, welke toepasselijk is omgedoopt tot de ‘Tech Hal’. Hier presenteren wij onze nieuwste oplossingen op het gebied van voertuigbeveiliging, voertuigvolgsystemen en fleetmanagement.

Vrijwel alle auto- en motormerken en toeleveranciers die op de Belgische markt actief zijn, zijn weer van de partij om tijdens de Autosalon hun nieuwste producten te presenteren. Het is het evenement van het jaar voor elke journalist en liefhebber van auto’s, bromfietsen, scooters, motoren, onderdelen en accessoires.

Onze stand

Hal 12 omgetoverd tot tech hal!

Bezoek absoluut onze stand in hal 12! Ontdek er de nieuwste autotechnologieën in drie aparte exporuimtes. Bij het betreden van deze hal wordt u meteen verwelkomd in een videozone, met boeiend beeldmateriaal over de allernieuwste ontwikkelingen van diverse constructeurs en hun technische partners. Vervolgens kunt u in een LAB-zone kennismaken met toekomstgerichte oplossingen en technologische innovaties.