Uw abonnement

U kunt op deze pagina gemakkelijk zelf uw abonnement voor het voertuigvolgsysteem of terugvindsysteem beheren.

Nieuwe klant

Bent u een nieuwe klant?
Zodra uw voertuig voorzien is van een volg- of terugvindsysteem van Clifford dan moet u een abonnementsovereenkomst invullen om het systeem te activeren. Let op: zonder een abonnementsovereenkomst kan het volgsysteem niet geactiveerd worden en is uw auto niet verzekerd tegen diefstal.

 

Bestaande klant

Bent u een bestaande klant?
Als u een lopende abonnementsovereenkomst heeft en u wilt een wijziging doorvoeren, dan kunt u het wijzigingsformulier downloaden.

Indien uw de abonnementsovereenkomst wilt stopzetten omdat u de auto wilt verkopen of heeft verkocht aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag om onze dienstverlening ook op uw nieuwe auto voort te zetten en kunnen u als trouwe klant een aantal voordelige oplossingen aanbieden:

  • Het abonnement overzetten op uw nieuwe auto zonder extra kosten en met  behoud van resterende abonnementsperiode
  • Aantrekkelijke tarief voor het overbouwen van het systeem of een aantrekkelijke korting voor het inbouwen van een nieuw systeem in het geval de volgende eigenaar van uw huidige auto bij ons een nieuw abonnement afsluit
  • Anders

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en bel 020-4040919 (optie 2).

Beëindigen

Indien u niet gebruik wenst te maken van onze aanbieding om het abonnement over te zetten, kunt u het abonnementsbeëindigingsformulier invullen. Indien u het contract beëindigt zijn wij verplicht het verzekeringscertificaat dat destijds op uw systeem is afgegeven, te deactiveren bij Kiwa/SCM en dienen wij u erop te wijzen dat het gevolg hiervan kan zijn dat  de diefstaldekking van uw autoverzekering komt te vervallen.  Wij adviseren om contact op te nemen met uw verzekeraar of tussenpersoon voordat overgaat tot het beëindigen van de overeenkomst zodat u zich bewust bent van de mogelijke consequenties van deze opzegging.

Links

Maia

 

 

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

  • Lokale meldkamer ondersteuning in alle EU-lidstaten en grote delen daarbuiten
  • Aangesloten op het grootste IoT netwerk ter wereld van Vodafone
  • Beheer van uw voertuig via de My Connected Car applicaties
  • Automatische alarmering bij voertuig verplaatsing, sabotage, GSM verstoring en sirene signaal
  • Klein en compact systeem, gemakkelijk en onzichtbaar te plaatsen in elk type voertuig
ISO 9001
ISO 27001
Binnen 24 uur regelen we uw offerte
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Onze support helpt u met alle vragen